Farkındalığa Renkli Yolculuk

Karaman Gençlik Kulübü Derneği tarafından organize edilen ve Mayıs 2016 “Engelliler Haftası” dolayısıyla gerçekleştirilen “Farkındalığa Renkli Yolculuk” isimli etkinlik, dezavantajlı çocuklar tarafından beğenilince geleneksel hale geldi.

Farkındalığa Renkli Yolculuk
Farkındalığa Renkli Yolculuk
+8
Haber albümü için resme tıklayın

Karaman Gençlik Kulübü Derneği tarafından organize edilen ve Mayıs 2016 “Engelliler Haftası” dolayısıyla gerçekleştirilen “Farkındalığa Renkli Yolculuk” isimli etkinlik, dezavantajlı çocuklar tarafından beğenilince geleneksel hale geldi. 3 Aralık Engelliler günü dolayısıyla “Farkındalığa Renkli Yolculuk-2” etkinliği gerçekleştirildi.

2 Aralık Cuma günü özel bir rehabilitasyon merkezi ve Mehmet Çavaş İlkokulu’ndaki dezavantajlı çocuklarla birlikte çarşaf boyama etkinliği düzenlendi.

Etkinlik birçok dezavantajlı çocuk, Karaman Gençlik Kulübü Derneği gönüllüleri, Mehmet Çavaş İlkokulu görevlileri, rehabilitasyon merkezi görevlileri ve velilerin katılımı ile gerçekleşti.

3 Aralık Engelliler Günü, dezavantajlı bireylerin gününü kutlamak için değil, onların da bu toplumun bir parçası olduklarını bizlere hatırlatan, onlara destek olmamız gerektiği konusunda farkındalık kazandırmayı amaçlayan önemli bir gündür. Amacımız topluma farkındalık kazandırmak ve çocuklarımızın tebessümüne ortak olmaktır.

02 Ara 2016 - 17:26 - Eğitim

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi