Bayram Şekerleri Torku'dan

On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in son günlerinde vatandaşları tatlı bir alışveriş telaşı sardı.

Bayram Şekerleri Torku'dan
Bayram Şekerleri Torku'dan
+8
Haber albümü için resme tıklayın

On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in son günlerinde vatandaşları tatlı bir alışveriş telaşı sardı. Bayram yaklaştıkça çarşı pazardaki hareketlilik iyiden iyiye arttı. Haliyle bayram şekerleri de tezgâhlardaki yerini aldı. Uzmanların da ısrarla söylediği gibi ‘bayram günlerini tatlandıracak olan şeker tercihine dikkat etmek gerekiyor’.

Hijyenden ödün vermeyen Konya Şeker, Torku markasıyla hazırladığı şeker, lokum ve çikolatalarda önce insan anlayışı ile tüketiciye doğal, sağlıklı lezzetler sunuyor.

BAYRAM ALIŞVERİŞİNE DİKKAT! 

İslam coğrafyası için af, mağfiret, mükâfat ve sevinç günü olarak değerlendirilen Ramazan Bayramı’na artık sayılı günler kaldı. Bayramın vazgeçilmezi olan şeker ve çikolatalar, tezgâhları süslemeye başladı bile. Gönülleri de tatlandıracak olan ikramların özenle seçilmesi gerekiyor. Aksi takdirde istenmeyen sonuçlarla karşılaşılabiliyor, özellikle çocuklarda ciddi rahatsızlıklar meydana gelebiliyor.

KONYA ŞEKER, BU BAYRAMDA DA AĞIZLARI TATLANDIRACAK

Bayram hazırlığına günler öncesinden başlayan Konya Şeker, çikolata, lokum ve şekerleri, son teknolojiyle donatılan Çumra Şeker Entegre Tesislerinde üretiyor. Türkiye’nin şeker ihtiyacının önemli bir bölümünü karşılayan Konya Şeker’in Torku markalı ikramlık ürünleri bu bayramda ağızları tatlandıracak. Çikolata pazarına 2007 yılında dâhil olan ve ürün çeşitliliğini her geçen yıl artıran Konya Şeker, tüketicinin damak tadına uygun lezzetler hazırlıyor. Sunumda farklılaşan ve pazarda olmayan özgün ürünler geliştirerek farklı tatlarla tüketicinin beklentilerini fazlasıyla karşılayan Konya Şeker, yeni teknolojik yatırımlarla sektörde bir adım öne geçiyor.

TORKU, DOĞAL LEZZETLER SUNUYOR

Konya Şeker’in Torku markalı ürünleri, şık ve sade ambalajlarıyla, hem ikramlık hem de hediyelik sunumuyla en uygun tatlılar arasında yer alıyor. Sektöre girdiği günden bu yana hem yurt içi hem de yurt dışındaki pazar payını hızla arttıran Torku, doğal ve lezzetli ürünler üretme özelliği ile de öne çıkıyor.

Tüm ürünlerinde kalite ve lezzetten ödün vermeyen Torku, bu mübarek günlerin kendine has tadına tat katıyor, güvenle tüketilebilecek, misafirlere yüz akıyla sunulabilecek bayramlık tatlar hazırlıyor. Torku; kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı 60’ın üzerinde ürün çeşidiyle bu bayramın da vazgeçilmezi olmak için bütün çalışmalarını tamamladı.

Çikolatadan lokuma, sert şekerden yumuşak şekerlere kadar misafirlere ikram edilecek onlarca ürün, Türkiye’nin bütün seçkin alışveriş merkezlerinde ve geleneksel satış kanalları olan bakkallarda, şekerci tezgâhlarında ve Torku’nun Doğrudan Fabrika Satış Mağazalarındaki yerlerini aldı.

GLİKOZ ŞURUBU KULLANILMIYOR 

Torku Atıştırmalık Fabrikası Direktörü Rafet Karataş, birbirinden değerli çikolata, şekerleme ve lokumları, her yıl olduğu gibi bu yıl da Torku’nun iyi üretim uygulamaları, ileri teknoloji ve sağlıklı gıda esaslarına göre ürettiklerini ifade ederek, tüketicinin bayramını tatlandırmak, güzelleştirmek için her türlü çalışmayı yaptıklarını söyledi. Rafet Karataş, “Recep Konuk Başkanımızın bizlere gösterdiği vizyon ve çizdiği prensipler çerçevesinde insanlarımıza en güzel bayramı yaşatmak için gece gündüz çalıştık ve birbirinden güzel ürünlerimizi ürettik. 
60’ın üzerinde ürün çeşidiyle bayramlıkların en güzellerini ürettiğimizi düşünüyoruz. Çikolata, lokum, sert ve yumuşak şekerlerde her çeşit ürünün Torku kalitesi ve güvencesi ile tüketicimize sunulduğunu ifade etmek isterim. Bayramlık tatlarımıza, glikoz şurubu içermeyen ürünlerimize yeni çeşitler ekleyerek doğal lezzet çeşitliğimizi artırdık.

Bu açıdan baktığımızda da şunu ifade edebilirim ki, biz “Doğal Olarak Bizden” sloganının hakkını tam anlamıyla vermekteyiz” dedi.

TORKU, ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİNİ BU YIL DA ARTIRDI

Bu yıl farklı ürünlerin de üretildiğini dile getiren Rafet Karataş, “lif kaynağı sert şeker ve tofi grubu dediğimiz yumuşak şekerler var. Bunlar hem sütlü, çikolatalı hem de meyveli olarak tüketicinin beğenisine sunuluyor. Havaların sıcak olması nedeniyle insanlarımız çikolata tüketimini fazla istemeyebilir düşüncesi ile şekerlerimize ve lokumlarımıza çikolatayı yedirerek farklı ürünler de üretmiş olduk. Sert şekerlerimizin lifli ve kaliteli olduğunu da ifade etmek istiyorum. Lokumda da yaz serisi olarak adlandırılan naneli, güllü ve susamlı çeşitlerimiz var. Herkesin beğenisi kazanan çikolata kaplamalı lokumlar bu yıl da bayram çeşitleri arasında yerini aldı” şeklinde konuştu.

TORKU MARKALI BAYRAMLIKLAR BÜTÜN TÜRKİYE’DE

Torku’nun satış şirketi PANEK’in Satış Koordinatörlüğünü yapan Mevlüt Akın da Torku ürünlerinin, Türkiye genelindeki modern alışveriş merkezlerinde ve geleneksel satış kanallarında bulunabileceğini ifade ederek “bayramlık ürünlerimiz birbirinden farklı çeşitleri ile sağlıklı, güvenilir ve insanlarımızın bütçelerini sarsmayacak şekilde satışa sunuldu. Doğrudan Satış Mağazalarımızda da yine Torku’nun bayramlık ürünlerinin tamamı uygun fiyata alınabilir” dedi.

Gıda sektöründe güçlü adımlar atarak ürün çeşitliliğini her geçen gün artıran Torku, Ramazan Bayramı’nda da kutulu ve dökme olmak üzere toplam 30 çeşit çikolatası, 4 çeşit Mevlana şekeri, 14 çeşit lokumu, 15 çeşit sert şekeri ve bonbonu tüketicinin beğenisine sundu. Üretimini dünyanın en modern tesislerinde gerçekleştiren Konya Şeker’in Torku markalı ikramlık çikolataları GDO’suz ve yüzde yüz doğal pancar şekerinden üretiliyor.

29 Haz 2016 - 16:38 - Ekonomi

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.137.288 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi