Kınalı Kuzu Karaman'ı Geziyor

Karamandan.

Karamandan.com ekibi tarafından hayata geçirilen Karaman Boyama Kİtabı "Kınalı Kuzu Karaman'ı Geziyor" ikinci kez basıldı.

Çocukların çok sevdiği boyama kitabı "Kınalı Kuzu Karaman'ı Geziyor" Nizam Tavukçuluk'un ve Danış Kitabevi'nin katkılarıyla basıldı.

İkinci kez 10 BİN baskısı yapılan çalışmada çocuklarımız Karaman'ı boyuyor. Karaman tarihi yerleri, tarihi kişileri ve Karaman'a has ürünlerin yer aldığı boyama kitabı Nizam Tavukçuluk şubelerinden ücretsiz olarak dağıtılıyor.

BULMACAYI ÇÖZ HEDİYEYİ AL

Boyama kitabında ayrıca bulmacalarda bulunuyor. Bulmacaları çözen çocuklar Nizam Tavukçuluk Şubelerinden hediyelerini alabilirler.

Konuyla ilgili Karaman Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu'na bilgiler veren Nizam Tavukçuluk Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Sonkur, Böyle bir çalışmaya ön ayak olduğumuz için mutluyuz, zira temiz zihinlerin şehrimizin güzellikleriyle dolmaya başlaması çok önemli. Karaman'da yaşayan her ailenin çocuğuyla beraber bu kitabı okuması ve onlara bu değerlerimizi öğretmesini diliyorum."dedi. Karaman Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu da çalışmayı çok beğendiğini hem şehrin tanıtımına hemde çocuklarımıza iyi bir katkı olduğunu ifade etti.

İSTEYEN OKULA BOYAMA KİTABI

"Kınalı Kuzu Karaman'ı Geziyor" kitabını talep eden okul ve öğretmenlerin 212 94 36 numaralı telefona başvurmaları gerekiyor.

21 Şub 2015 - 17:15 - Ekonomi

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi