12 Saattir Kayıp!

Karaman’da ailesi ile birlikte kaldığı yaylada aniden ortadan kaybolan 2.

12 Saattir Kayıp!
12 Saattir Kayıp!
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Karaman’da ailesi ile birlikte kaldığı yaylada aniden ortadan kaybolan 2.5 yaşındaki Deniz Yazıcı'yı bulabilmek için AFAD, jandarma ve köylüler dağlık araziyi ellerinde fenerlerle didik didik arıyor

Karaman’da ailesi ile birlikte kaldığı yaylada aniden ortadan kaybolan 2.5 yaşındaki Deniz Yazıcı’dan 12 saattir haber alınamıyor. 
Edinilen bilgiye göre, Karaman merkeze bağlı Taşkale köyü Sögütçük Mevkiinde küçükbaş hayvanlarını otlatmak için ailesi ile birlikte yaylada çadırda kalan 2.5 yaşındaki Deniz Yazıcı, öğle saatlerinde oyun oynarken aniden ortadan kayboldu. Çocuğun kaybolduğunu bir süre sonra fark eden ailesi küçük çocuğu aramaya başladı. Aramalara rağmen çocuğu bulamayan ailesi bir süre sonra jandarmadan yardım istedi. Bunun üzerine arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere jandarmanın yanı sıra AFAD ve UMKE ekibi de ailenin bulunduğu yaylaya gitti. Ekipler ellerinde fenerlerle dağlık arazide küçük çocuğu aradı. Köylülerinde destek verdiği arama çalışmaları havanın karanlık olması nedeniyle sonuç alınamadı. Arama çalışmalarına jandarmanın iz takip köpeği de katıldı.

Torununun kaybolduğunu duyarak arama çalışmalarına katılmak üzere yaylaya gelen Babaanne Ayşe Yazıcı, “Oğlu Mustafa ile gelinim Durdane Yazıcı, nohut tarlasına çalışmaya giderken çocukları Deniz’i yaylada bulunan teyzesinin yanına bırakmış. Teyzesi koyun sağarken, oyun oynamakta olan Deniz bir anda ortadan kaybolmuş. Çocuğun kaybolduğunu öğrenince bizde buraya geldik. Çocuğu öğleden buyana arıyoruz ve şimdiye kadar bulamadık” diye konuştu.

27 Ağu 2016 - 09:22 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi