23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her ilde olduğu gibi ilimizde de kutladı.

23 Nisan Coşkuyla Kutlandı
23 Nisan Coşkuyla Kutlandı
+6
Haber albümü için resme tıklayın

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her ilde olduğu gibi ilimizde de kutladı. Cumhuriyet Parkı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlayan tören, Yunuskent Kapalı Spor Salonu’nda devam etti.

Buradaki törene, Karaman Valisi Murat Koca, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan,  protokol üyeleri, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen programda Vali Koca, Garnizon Komutanı Jand. Kd. Alb. Mustafa Akış ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan vatandaşların bayramını kutladı. 
Çocukların gösterileri ve halk oyunları gösterileri spor salonunu dolduran izleyenler tarafından büyük alkış aldı. Buradaki programın sonunda 23 Nisan konulu şiir, kompozisyon ve resim dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Program daha sonra Karaman Belediyesi Hatuniye Medresesi’nde ki 23 Nisan Resim Sergisi açılışı işe sona erdi.

23 Nis 2015 - 12:28 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi