Galericilerle Toplantı

KTSO'da İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik Taslağı Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Galericilerle Toplantı
Galericilerle Toplantı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

KTSO'da İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik Taslağı Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda; ikinci el motorlu kara taşıtı ticaretiyle iştigal eden gerçek ve tüzel kişi tacirleri ile esnaf ve sanatkarların ikinci el taşıt alım satım faaliyetlerini, noterlerin bu faaliyetlere ilişkin yükümlülüklerini, yetki belgesi ve satış sertifikası verilmesini, yenilenmesi ve iptaline ilişkin usul ve esasları, ikinci el taşıt ticareti yapılan işletme, toplu işyeri ve pazarlarda aranan şartları, Bakanlık ve yetkili idarelerin ikinci el taşıt ticaretine ilişkin görev, yetki ve sorunluluklarını kapsayan yönetmelik taslağı oto alım satımı ile iştigal etmekte olan üyelere anlatıldı.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'ın açılış konuşmasının ardından yeni yayımlanan taslakla ilgili sunum yapılarak ayrıntılı bilgiler  verdildi.
Toplantı sonunda Taslağa ilişkin toplantıya katılan üyelerimizden alınan değerlendirme, görüş ve önerilerin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne iletilmesine karar verildi.

29 Ağu 2016 - 15:28 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi