K.Karabekir Paşa 67. yıl dönümünde anıldı

Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesinde Kazım Karabekir Paşa'nın vefatının 67.

Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesinde Kazım Karabekir Paşa'nın vefatının 67. yıl dönümü dolayısıyla anma töreni düzenlendi.

Kazımkarabekir Parkı'nda düzenlenen anma programında ilk olarak Kazımkarabekir anıtına çelenk sunuldu.

Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı, yaptığı konuşmada, canları pahasına savaşan Mustafa Kemal ve Kazımkarabekir'in silah arkadaşlarının, Türk milletine topraklarında hür ve bağımsız şekilde inancını rahatlıkla yaşama imkanı sunduğunu söyledi.

Böyle önemli kişileri anmanın güzel olduğunu belirten Alanlı, "Ama esas olan taşıdıkları idealleri, beyinlerimize ve gönüllerimize kazımanın daha önemli olduğunu unutmamalıyız. Görevimiz ilçemizi ve vatanımızı onların hatırasına hürmeten, gelecek nesillerimize daha güzel, daha güçlü şekilde teslim etmek için çalışmaktır" diye konuştu.

Kombassan Vakfı tarafından bastırılan "Kazımkarabekir Paşa'ya Vefa" isimli kitap protokol üyelerine dağıtıldı.

Anma etkinliğine Karaman Valisi Murat Koca, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mustafa Akış, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Kazımkarabekir Kaymakamı Mehmet Uslu, protokol üyeleri, daire müdürleri ile ilçe halkı katıldı. / AA

26 Oca 2015 - 15:11 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.137.288 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi