Karaman'da Anormal Sıcaklık Düşecek

23 Nisan 2017 Pazar Günü Bölgemizde Hava Sıcaklığı Ciddi Derecede Düşecek.

Karaman'da Anormal Sıcaklık Düşecek
Haber albümü için resme tıklayın

23 Nisan 2017 Pazar Günü Bölgemizde Hava Sıcaklığı Ciddi Derecede Düşecek.

Bugün (Cumartesi) 25 derece olan hava sıcaklığı Pazar akşamı 26 derece düşerek -1'i bulacak. Kuvvetli Rüzgar, Soğuk ve Yağışlı Hava ile Zirai Don Olayına Dikkat!          

Karaman çevrelerinin çok bulutlu diğer yerlerin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur şeklinde görülecek olan yağışların, hava sıcaklığının azalmasıyla birlikte bölgenin güneybatı, batı ve kuzeybatısında karla karışık yağmur ve yükseklerde kar şeklinde olması bekleniyor.

Rüzgârın; bölgenin doğu kesimlerinde sabah saatlerinde güney ve güneybatı zamanla bölge genelinde batı ve kuzeybatı yönlerden, kuvvetli (40-60 km/saat) ve yer yer fırtına (60-75 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının azalarak mevsim normallerinin 4 ila 12 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor. Sıcaklık düşüşleriyle birlikte Pazar ve Pazartesi günlerinde hafif, yer yer orta kuvvette zirai don olayı bekleniyor.

23 Nisan 2017 Pazar günü beklenen kuvvetli rüzgâr ve fırtına, soğuk hava ve kar yağışlarına bağlı olarak meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, baca gazı zehirlenmeleri, zirai don gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

22 Nis 2017 - 11:58 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi