Kitap Okuma ve Fidan Dikme Şenliği

Karaman Gençlik Kulübü tarafından 30 Mart 2017 tarihinde Kütüphane Haftası dolayısıyla kitap okumanın önemine farkındalık kazandırmak adına düzenlenen "Kitap Şenliği Etkinliği" ile köy okullarındaki çocukların yüzünde tebessüm oluşturmak için köy okullarına kitap bağışı kampanyası başlatılmıştı.

Kitap Okuma ve Fidan Dikme Şenliği
Kitap Okuma ve Fidan Dikme Şenliği
+18
Haber albümü için resme tıklayın

Karaman Gençlik Kulübü tarafından 30 Mart 2017 tarihinde Kütüphane Haftası dolayısıyla kitap okumanın önemine farkındalık kazandırmak adına düzenlenen "Kitap Şenliği Etkinliği" ile köy okullarındaki çocukların yüzünde tebessüm oluşturmak için köy okullarına kitap bağışı kampanyası başlatılmıştı. 30 Marttan bu yana bağışlanan kitaplar düzenlenerek, 21 Nisan ve 23 Nisan tarihlerinde yerlerine ulaştı.

Karaman Gençlik Kulübü Derneği ve KMÜ Gençlik Kulübü Topluluğu olarak düzenlenen “23 Nisan Şenliği Etkinliği” 21 Nisan Cuma günü Akpınar İlköğretim Okulu’nda, 23 Nisan Pazar günü ise Boyalı İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi.

Bağışlanan kitaplar, Karaman Gençlik Kulübü Derneği ve KMÜ Gençlik Kulübü Topluluğu gönüllüleri ile birlikte belirlenen okulların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine katılım sağlanılarak çocuklara ve okullara teslim edildi.

Etkinlikte; Hayatında hiç palyaço görmeyen çocuklara gönüllü palyaçolarımız eşliğinde çocukların eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla kitap ve kırtasiye malzemeleri dağıtımı yapılmıştır. Çocuklara çevre ve doğa bilinci kavramını aşılamak amacıyla fidan dikimi gerçekleştirilerek okul bahçesinde her çocuğun bir fidana sahip olması sağlanılmıştır.

Kitap bağışımıza destekte bulunan Ankara’daki Kızılay Batıkent Gençlik Kolları, Karadeniz Teknik Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Kulübü ve Genç Gönüllüler Kulübü, araç temini ağlayan Akpınar İlköğretim Okulu ve Karaman Empati Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, bizi ağırlayan Akpınar ve Boyalı köyü öğretmenlerine, müdürlerine, köy halkına ve etkinliğimize dahil olan tüm gönüllü arkadaşlarımıza teşekkürlerimiz sunuyoruz.

24 Nis 2017 - 09:39 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi