Konya Mehteran Takımı Karaman'a Geliyor

Karaman İmam Hatip Ortaokulu Okulu Konya Mehteran Takımını Getiriyor.

Konya Mehteran Takımı Karaman'a Geliyor
Konya Mehteran Takımı Karaman'a Geliyor
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Karaman İmam Hatip Ortaokulu Okulu Konya Mehteran Takımını Getiriyor.

Karaman İmam Hatip Ortaokulu Okul Yönetimi ve Okul Aile Birliği Başkanlığının "Bu Çocuklar Bize Emanet" temalı projelerinin içerisinde yer alan "Tüm Öğrencileri Milli ve Manevi Değerlerle Büyütmek" amacına yönelik olarak Konya Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımını bir gösteri yapmak üzere okula  getiriyor.

5 Mayıs Perşembe sabahı saat 09.30 da açılışı yapılacak olan TÜBİTAK Bilim Fuarı öncesi gösteri yapacak olup; TÜBİTAK fuarına ve aynı gün saat 12.00 da Aktekke Saat Kulesi yanında açılışı yapılacak olan Kermes Programına tüm Karaman Halkının davetli olduğu ifade edildi.

04 May 2016 - 12:27 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi