Kurban Satış ve Kesim Yerleri Belirlendi

Karaman Belediyesi,  Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi amacıyla kurban satış ve kesim alanlarını belirleyerek yapılan düzenlemelere halkın uyması çağrısında bulundu.

Karaman Belediyesi,  Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi amacıyla kurban satış ve kesim alanlarını belirleyerek yapılan düzenlemelere halkın uyması çağrısında bulundu.

Kurbanlıkların temiz ve sağlıklı koşullarda satış ve kesim işlemlerinin yapılabilmesi için gerekli tedbirleri alan Karaman Belediyesi, kurban satışı ve kesimi yapılacak yerleri de açıkladı. Buna göre ilimizin 3 farklı bölgesinde kurban satışı, 7 ayrı yerde de kurban kesimi yapılacak.

Kurban Satışı yapılacak yerler; Mehmetbey Mahallesi 949. Sokak ile 899. Sokak arası, Urgan Mahallesi Hayvan Pazarı ve karşısı ile Üniversite Mahallesi Eski Milli Piyango Fen Lisesi yukarısı olarak belirlenirken, Başakşehir Mahallesi 2. Toki Alışveriş Merkezi yanındaki otopark alanı, Elmaşehir Mahallesi 1. Toki Alışveriş Merkezi’nin yanı, Yunuskent Mahallesi İmam-ı Azam Camii yanındaki araba pazarı kurulan alan, Alişahane Mahallesi’ne kurulan Perşembe Pazarı’ndaki balıkçıların olduğu yer, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde Pazartesi günleri kurulan pazarda balıkçıların olduğu alan, Gevher Hatun Mahallesi 1812. sokakta yer alan Alışveriş Merkezinin yanı ve Çeltek Mahallesi Kazalpa Meydanı da kurban kesim yerleri olarak belirlendi.
 
Bu yerlerin dışında kurban satış ve kesim yapılmasına kesinlikle izin verilmeyecek. Kurban kesim yerlerinde vatandaşların kurban ibadetini usulüne uygun şekilde yerine getirebilmesi için modern ve sağlıklı kesim alanları oluşturulacak.

03 Eyl 2015 - 15:15 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi