Lanetliyoruz

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.

Lanetliyoruz
Lanetliyoruz
Haber albümü için resme tıklayın

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TOKTAY İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısından dolayı duydukları üzüntüyü dile getirerek bir mesaj yayımladılar. Başkanlar mesajda;

“İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan çok sayıda vatandaşımızın ölümüne ve yaralanmasına yol açan insanlık dışı hain terör saldırısını nefret ve şiddetle lanetliyoruz. Bunu gerçekleştirenler insanlığın düşmanıdır. Üzüntümüz çok büyük. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumak zorundayız. Herkes bilmelidir ki, birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır. Ülke olarak hep beraber bu çirkinliklerin ve aşağılık saldırıların karşısında duracağız.

Bu güzel ülkenin huzurunu, kardeşliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu yaşatılan acıları yine birbirimize tutunarak, sarılarak aşacağımızdan şüphemiz yoktur.
Atatürk Havalimanı'nda  terör saldırısında kaybettiğimiz vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyor; acılarını paylaşıyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyoruz” ifadelerine yer verdiler

29 Haz 2016 - 14:13 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi