Milletvekili Adaylarından Memur Sen'e Ziyaret

Karaman Ak Parti milletvekili adaylarından Memur Sen'e ziyaret.

Milletvekili Adaylarından Memur Sen'e Ziyaret
Milletvekili Adaylarından Memur Sen'e Ziyaret
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Karaman Ak Parti milletvekili adaylarından Memur Sen'e ziyaret.

Milletvekili adayları Recep Konuk ve Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Başkanı Nazmi Ünlü, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven ve İl Genel Meclis Üyesi Osman Aydın, il  yönetimi ile beraber Memur Sen'i ziyaret ettiler.

İstişare halinde geçen toplantıya, Memur Sen’e bağlı sendikaların birim başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ziyaretten memnun olduğunu ifade eden Karaman Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Yunus Özdemir; 7 Haziran seçimlerinin Karamanımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini, milletin iradesinin en güzel şekilde sandığa yansımasını beklediklerini, herkesin milli iradeye boyun eğmek durumunda olduğunu; farklı yollar, yöntemler ve de kirli karanlık hesaplarla, bütün dünya mazlumlarının umudu haline gelmiş bu milletin yürüyüşünün durduralamayacağını ve sendika olarakta sosyal sorumluluklarının gereği, şer odaklarına ve yerli yabancı şer şebekelerine prim vermeyeceklerini, medeniyet değerlerinin neşvü nema bulması için gayret edeceklerini dile getirdi. Yeni dönemin artık olmazsa olmazlarından olan yeni anayasanın biran önce  çözüme kavuşturulmasının elzem olduğuna, memurlarımızın çözüm bekleyen sorunlarına bir an önce el atılması gerektiğine dikkat cekti.

Arkasından söz alan Ak Parti İl Başkani Nazmi Ünlü:"Hemşehrimiz Ahmet Davutoğlu bu memleketin çocuğudur; başbakanımıza, Receplerimize ve milletimizin değerlerine sonuna kadar sahip çıkacağız. Daima hizmet şuuruyla çalıştık. Bu manada Ulaştırma Bakanımız Lütfi Elvan’ın Karamanımıza gerçekten ciddi katkıları oldu. O bizi terketmiyor. Yine her zaman aramızda olacak burayla yakından ilgilenmeye devam ediyor. Ona ve Mevlüt Akgün vekilimize katkılarından dolayı şükranlarımı sunarım. Sivil toplum örgütleri bizim hep önceliğimiz olmuştur. Memur Sen olarak sizin gördüğünüz işlev de her zaman olumlu katkı verme şeklinde olmuştur, eleştirileriniz de yapıcı olmuştur ve biz de bunu dikkate almışızdır, almaya da devam edeceğiz. Misafirperverliğiniz, katılımınız ve herşey için teşekkürler" dedi. 
Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngören’in selamlama konuşmasından sonra söz alan milletvekili adayı Recep Şeker de: "Şimdiye kadar farklı görevlerde hizmet ettik bundan sonra da nasip olursa inşallah, Rabbim bize milletimize onların vekili olarak hizmet etme fırsatı veriyor. Ünvanların bir kıymeti harbiyesi yok. Derdi millete, ümmete ve insanlığa hizmet olanın Allah her daim yardımcısıdır. Biz bunu biliyoruz. Dün sizlerle ve diğer sivil toplum kuruluşlarımızla elele ne yapmamız gerekiyorsa onu yaptık. Şimdi aldığımız vazifelerin şekli ve nevi değişiyor sadece. Yine içinizden biri yani ailenizin bir mensubu olarak sizlerle beraber çalışmaya devam edeceğiz. Sözünüz bizim için her zaman muteberdi bundan sonra da öyle olacak. Şimdi biz buraya konuşmaya değil sizi dinlemeye, istişare etmeye geldik. Karamanımız adına memleketimiz adına, önerileriniz ve milletimizin beklentisi doğrultusunda yapmamız gereken ne varsa gece gündüz demeden çalışmak için yola çıktık. Sizlerin duruşu, kararlılığı, yanlış yaptığımızda bizi doğruya yönlendirmeniz her zaman ışığımız oldu. Bundan sonrada biz biliyoruzki etrafımızda bize her zaman doğruyu ve güzeli öğütleyen ve hata ettiğimizde uyaran dostlarımız var. Ne mutlu bize. Hepinize yürekten teşekkür ediyor, destek ve dualarınızı bekliyorum." dedi.

Ardından söz alan milletvekili adayı Recep Konuk; " Bu güzel insanlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğumu öncelikle belirtmek isterim. Evet biz kendimizi anlatıyoruz zaten. Şimdi biz sizi daha çok dinlemek isteriz. Düşünce ve önerileriniz bizim için gerçekten kıymetli. Biz bu coğrafyanın çocuğuyuz arkadaşlar ve bütün derdimiz de millete hizmet. Git Karaman’a hizmet et dediler geldik. Arkadaşlar biz konuşmayacağız icraat yapacağız inşallah. Yaptıklarımız yapacağımızın teminatıdır. Lafla peynir gemisi yürümez der eskiler. Gerek bizim özel sektörde gerekse daha önceki Lütfi Bakanımızın ve diğer vekillerimizin icraatları ortada. Biz bu çıtayı daha yukarı daha yukarı kaldıracağız inşallah. Karamanın markalaşmasının gereği neyse onu yapacağız. Biz burayı hep beraber şahlandıracağız arkadaşlar. Anadolunun şahlanışının da kimse önünde duramayacak Allahın izniyle. Tarihin verdiği bu fırsatı en güzel şekilde değerlendireceğiz. Hemşehrimiz Başbakanımız Ahmet Davutoğlu bu toprağın çocuğu arkadaşlar. Taşeli’nin, Bozkır’ın, Karaman’ın, Konya’nın, Torosların çocuğu, bunu iyi anlamak ve buna gerçekten sahip çıkmak zorundayız. Bu havzayı biz bir bütün olarak görüyoruz. Ayıranlarla, bölenlerle ve bunu anlamayanlarla bizim işimiz yok. Biz bu toprağın herbir ferdinin bir değer olduğunun bilincinde olarak ve hiçbir ayırım gözetmeksizin hizmet götürmek için çalışacağız." dedi.

Akabinde federasyon başkanları ve yönetim kurulu üyeleri söz alarak, dilek, temenni, görüş ve önerilerini dile getirdi. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaret soru ve cevaplardan sonra sona erdi.

23 Nis 2015 - 17:46 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi