Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun

Regaib Kandili Kutlama Mesajları.

Regaib Kandili Kutlama Mesajları.

Vali Murat Koca’nın Regaib Kandili Mesajı

Vali Murat Koca, rahmet ve mağfiret iklimi mübarek üç ayların başlangıcı olan ve Recep ayı içerisinde bulunan Regaip Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Vali Koca, İslam âleminin mübarek üç aylarını ve idrak edilecek olan Regaip Kandilini tebrik ettiği kutlama mesajında; “Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin dualarının kabul olduğu, manevi havası çok yüksek, feyzin, bereketin ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yüksek seviyeye ulaştığı bir zaman dilimi olan üç aylara girmiş bulunuyoruz.

İdrak edeceğimiz Regaib Kandili’nin; sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının oluşmasına, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine, insani ve ahlâki meziyetlerimizin yeniden yeşermesine vesile olacağına inanıyorum.

Herkesin rahmet ve mağfiret kapılarının açıldığı bu müstesna gecelerin bereketinden en güzel şekilde yararlanmasını Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu duygularla Karamanlı hemşerilerimin Regaib Kandili'ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık âleminin mutluluk ve huzuruna vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

...

BAŞKAN ÇALIŞKAN’IN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan Regaip Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Yardımlaşmanın, hayır ve iyiliklerin artarak yoğunlaştığı üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili'nde kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularımızın güçlenmesi diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çalışkan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Allah'ın izni ile Perşembe gününü Cuma gününe bağlayan gece Regaip kandilini idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşayıp, bu gecenin feyzinden, bereketinden ve hayrından istifade edeceğiz.

Kandiller; insanların kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran, ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan çok özel gecelerdir. Bu hayırlı gecenin hepimizin günahları için bir bağışlanma, gönüllerimiz için huzur, hastalarımız için şifa, dertlilerimiz için deva, borçlularımız için eda vesilesi olmasını temenni ederim. Sevgili Peygamberimiz, bu geceye ulaştığında; 'Allah'ım, Recep ve Şaban ayını bizim için mübarek kıl ve bizi Ramazan ayına kavuştur' diye dua etmiştir. Öyleyse bu mübarek zaman dilimini fırsat bilerek, yüce dinimizin bizden istediği sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin, Türk Milleti’nin ve İslam Alemi’nin Regaip Kandilini ve üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam aleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Allah'tan niyaz ediyorum.”

...

AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi ÜNLÜ;

Bütün İslam Dünyası için önemli olan, içinde Regaip, Miraç ve Berat Kandilleri ile Kadir Gecesi’ni barındıran üç ayların manevi sofrasına ve bereket iklimine açılan bir kapı olan Regaip kandiline erişmenin mutluluk ve heyecanı içindeyiz. Regaip kandili, başta mübarek Ramazan olmak üzere 3 ayların da müjdecisidir.

Bu aylar öncelikle kendi iç huzurumuz, sonra da toplumsal huzur, barış, kardeşlik ve dayanışma duygularının pekiştirilmesi açısından çok önemlidir. Regaip kandilinin de bu anlamda, toplum hayatımızda çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri vardır. İnsanlarımızın, Yaradan’a daha derin bir şükür imkanı bulacağı bu özel gecede, muhabbetin, sohbetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum.

Yüce Rabbimiz, bu aylarda elde edilen güzel hasletleri, kazanımları diğer aylar ve günlerde de devam ettirmeyi nasip etsin. Bu duygu ve düşüncelerle; Üç ayların, İslam âleminin ve milletimizin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olması temenni eder, tüm Karamanlı hemşerilerimin 3 aylarını ve Regaip Kandilini tebrik ederim.

...

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet AKCA;

Regaip, Miraç, Berat Kandillerini ve Kadir Gecesini barındıran, Recep, Şaban ve Ramazan aylarını içine alan mübarek üç aylara erişmiş olmanın huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

 “Bu günler Rabbimizin insanlığa sunduğu bereket ve rahmet dolu dönemlerdir. Dayanışma, yardımlaşma, merhamet hislerimizin üst noktaya ulaştığı, insanlığın erdemlerinin ve güzelliklerinin ortaya çıktığı aylardır. Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu ayları Rabbimize yaklaşmak için ibadet ve tövbeyle değerlendirirken, birbirimizle yakınlaşmak, kardeşliğimizi pekiştirmek, aramızdaki anlaşmazlıkları kardeşlik potası içinde eritmek için de bir fırsat olarak görmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün İslam Aleminin üç aylarını ve Perşembe gecesi idrak edeceğimiz Regaip Kandilini tebrik eder, bu mübarek günlerin İslam aleminin ve milletimizin birlik, beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını temenni ederim.

...

AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI GÖKSOY’DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

“Kandiller, insanlarımızın kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularımızı arttıran ve kendimizi manevi olarak arındırmamıza, yenilememize vesile olan çok anlamlı gecelerdir.
 
Üç aylar ismiyle şöhret bulan ve bu ayların müjdecisi olan Regaip Kandili, Allah’ın rahmetinin mü’minlere bol bol ikram edildiği, mağfiretinin, lütuf ve kereminin üzerimize sağanak sağanak   yağdığı, bağışlamasının bol olduğu mübarek bir gecedir. Toplum hayatımızda çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri vardır. Kulların Allah’a daha derin bir şükür imkânı bulacağı bu özel gecede, muhabbetin, sohbetin, kaynaşmanın artmasını, dünyada ve yakın çevremizde yaşanan savaşın, şiddet ve terörün, sonu gelmeyen kin ve ihtirasın, düşmanlık ve ayırımcılığın bitmesini temenni ediyorum.
 
Bu kutlu zaman dilimlerini fırsat bilerek durum değerlendirmesi yapmalı, bütün insanlığa ve Yüce Yaradanımıza karşı ödevlerimizi tekrar hatırlamalıyız. Ülkemizin maddi ve manevi imarı için bütün gücümüzle çalışmalı, kalp kırmaktan kaçınmalı, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeye, insani ve ahlaki değerlerimizin yeniden yeşermesine çaba göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin ve vatandaşlarımızın Regaip Kandili’ni tebrik ediyor, bu gecenin birlik ve beraberliğimize, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna vesile olmasını niyaz ediyorum.”

...

İL GENEL MECLİS BAŞKANI CELALETTİN GÜNGÖRERİN REGAİB KANDİL MESAJI

Cenab-ı Hakk’ın rahmet ve bereket ayları hayatımızın semasında yeniden doğdu. Rahmetin çağlayanlar gibi aktığı bu mübarek üç aylar ve içlerindeki kandil geceleri hayatımızın kir ve paslarını yıkayacak, tertemiz yapacaktır. Rahmetin çağlayanı açıldı, kulların günahlarını temizlemek üzere bu senenin atmosferine girdiler. Bu ümmetin kısa ömrünü böylesine mübarek zamanlarla bereketlendirmek üzere, Allah ömrümüzün bakırını elmasa çevirecek iksirlerle gönderdi.

Recep ayı, üç ayların baharıdır. Bahar mevsiminde hayat başlıyor, ekim ve dikim mevsimidir. Tohumun toprakla buluşma zamanıdır. Bol ve bereketli bir hasat mevsimi geçirmek için tabii ki dikkatli bir bahar yaşamak gerekmektedir. Baharın hakkını vermek, ekim ve dikimi bolca yapmak gereklidir. Duaların bolca yapıldığı, Kur’ân-ı Kerim’in daha çok okunduğu, ibadet ve hareketlerin daha bir dikkatle ve özenle yapıldığı bir aydır bu ay. Gölgesi üstümüze düşen Recep Ayı, onun için üç ayların baharı gibidir.
“Müslümanlar için tövbe etmenin, manevi arınma ve kendini yenilemenin müjdecisi olan Regaip kandilinde kendimizi sorgulamaya ve dinin manevi ikliminde gönül huzuru, istikamet ve öz güven kazanmaya, ihtiraslarımızı dizginleyip menfaat ve çekişmelerden uzak kalmaya ihtiyacımız daha da artmaktadır.

Öyleyse bu mübarek zaman dilimini fırsat bilerek, Yüce Dinimizin bizden istediği, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insanî ve ahlâkî meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimizin Regaib kandilini ve üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam âleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenabı Allahtan niyaz ediyorum."

...

Karaman Eğitim-Bir-Sen;

Camiamızın, aziz milletimizin ve İslâm aleminin Regaib Kandilini tebrik ediyor; rahmet, mağfiret ve bereket ikliminin, tüm insanlığı kuşatmasını ve onların hidayet, barış ve huzuruna vesile olmasını, yapılan ibadet, dua ve yakarışların kabul olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyoruz.

Yunus Özdemir
Memur-Sen Karaman İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı
...

AKPARTİ  KARAMAN İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI '' FATİH SELEK '' 

Manevi duyguların yoğunluk kazandığı, merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma hislerinin doruk noktaya ulaştığı, hayır ve iyiliklerin arttığı bir zaman dilimi olan üç aylarınızı ve Mübarek Regaib Kandilimiz Mübarek olsun.

Bu kutsal geceyi vesile bilerek, Ülkemizin hem maddi hem manevi imarı için çalışmamız, kalp kırmaktan kaçınmamız gerekir. Elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, ahlaki meziyetlerin kendi dünyamızda ve toplum hayatımızda güçlenmesine gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin Regaip Kandili'ni hayırlara vesile olmasını temenni ediyor; bu gecenin, Karamanlı hemşerilerimin ve tüm İslam Aleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" dedi...

23 Nis 2015 - 11:27 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi