Türkiye Birincisi Karaman'dan

Karaman Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi afiş tasarım dalında Türkiye birincisi oldu.

Türkiye Birincisi Karaman'dan
Haber albümü için resme tıklayın

Karaman Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi afiş tasarım dalında Türkiye birincisi oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Ensar Vakfı arasında imzalanan Türkiye Değer Ödülleri Protokolü çerçevesinde gerçekleştirilen Yardımseverlik konulu Türkiye 4. Değer Ödülleri Yarışması sonuçlandı.

Ortaokul ve Lise düzeyinde ilçe ve illerde kademeli olarak Değer Kategorisi ve Eser Kategorisinde Şiir, Resim, Hikaye, Afiş ve Kısa Film dallarında değerlendirmeler yapılarak, bu alanlarda her ilin birincileri Türkiye Finali değerlendirmesine alındı. Değerler Eğitimi Merkezi’nin organizasyonuyla oluşturulan Türkiye Finali Seçici Kurulları, değerlendirme sürecini tamamlayarak dereceleri belirledi. Buna göre İlimizdeki Liseler arası Eser Kategorisi Afiş Tasarım Dalında İl Birincisi olan Karaman Merkez  Anadolu İmam Hatip Lisesi 11. Sınıf Öğrencisi Nisanur KILINÇ’ın eseri, yapılan değerlendirmeler sonucunda Türkiye Finalinde de Türkiye Birinciliğini elde etti.

Türkiye birincisi olan Nisanur KILINÇ; 11 Mayıs 2015 Pazartesi günü İstanbul’da düzenlenecek törenle ödülünü alacak. Ayrıca; okulu Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi de, başarılı öğrencilerine altın ve değişik hediyeler takdim etti.  

Okul Müdürü Mehmet YALVAÇ; “ Öğrencilerimizde ve toplumda ahlakî değerler 
yönünden farkındalık oluşturmak, topluma ve kişiye yararlı olacak temel değerleri gündeme getirerek öğrencilerimize duygu kazandırmak, öğrencilerimizin sosyal ve duygusal gelişimini desteklemek, evrensel, milli ve manevi değerlere sahip olmanın kişinin kendisiyle barışık, mutlu ve başarılı bir karakter kazandırdığını fark ettirmek amaçlarına matuf, ülkemizden binlerce öğrencimizin katılmış olduğu böyle büyük ve etkin bir organizasyonda öğrencimiz Nisanur KILINÇ’ ın Afiş Tasarım dalında Türkiye birinciliği elde etmesi,  okul olarak bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu, okulumuz adına güzel bir başarı ama biz okul olarak başarılarımızı her alanda sürekli hale getirmek istiyoruz. Eğitim kurumları olarak, akademik başarıyla birlikte öğrencilerimizi toplumsal sorunlara karşı da duyarlı hale getirebilmek için elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Öğrencilerimize destek veren tüm okul idarecilerimize, öğrencilerimizi yetiştiren öğretmelerimize, öğrencimize rehberlik eden Burhan YEMİŞ hocamıza, ülkemizin kültür ve sanat cevherleri ile mücehhez olduğunu bizlere ispat eden değerli öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.’’ Dedi.

24 Nis 2015 - 19:08 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi