Ülkem İçin Değer

Gönüllülük temelli eğitim projesi olan Ülkem İçin Değer Projesi ile Karaman Kızılyaka İlkokulu ve Bozkandak Orta Okulu'na kitap desteği verildi.

Ülkem İçin Değer
Ülkem İçin Değer
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Gönüllülük temelli eğitim projesi olan Ülkem İçin Değer Projesi ile Karaman Kızılyaka İlkokulu ve Bozkandak Orta Okulu'na kitap desteği verildi.

Sancaktepe Belediyesi destekli proje 22 ilde uygulanmakta olan, köy okullarına kütüphane desteğininin verildiği proje kapsamında Hakkari ve Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi öğrencileri tarafından toplanan kitaplar Kızılyaka İlkokulu ve Bozkandak Orta Okulu'na teslim edildi. Kocaeli, Karabük ve Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi öğrencilerinin katıldığı program, Karaman Belediyesi'nin sağladığı ulaşım ve konaklama desteği ile gerçekleştirildi. Proje kapsamında, Hakkari ve Karaman kardeş il olarak belirlendi.

Projede görev alan üniversite öğrencileri; "Kitapların Bozkandak ve Kızılyaka köylerine ulaştırılmasında bizlere destek olan "Karaman Belediye Başkanı Sayın Ertuğrul Çalışkan başta olmak üzere Karaman Belediyesi'ne" çok teşekkür ederiz dediler.

26 May 2015 - 15:11 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi