Üst Geçitlerde Sona Gelindi

Karaman Belediyesi ve TCDD işbirliğinde yürütülen, Larende, Sümer, Yenişehir ve Şeyh Şamil mahallelerinin şehir merkezine bağlantısını sağlayacak olan üst geçitlerde sona gelindi.

Üst Geçitlerde Sona Gelindi
Üst Geçitlerde Sona Gelindi
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Karaman Belediyesi ve TCDD işbirliğinde yürütülen, Larende, Sümer, Yenişehir ve Şeyh Şamil mahallelerinin şehir merkezine bağlantısını sağlayacak olan üst geçitlerde sona gelindi. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan çalışmaları yerinde inceledi.

Larende, Sümer, Yenişehir ve Şeyh Şamil Mahallelerinde araç geçişlerinin sağlanacağı üst geçitler sayesinde yıllardır şehir merkezinden kopuk bir şekilde kalan bu mahalleler hayat bulacak. Kamulaştırma, imar düzenlemeleri ve 18 uygulamaları Karaman Belediyesi tarafından gerçekleştirilen üst geçit çalışmaları kapsamında bağlantı yollarını da Belediye ekipleri yapacak.

Makro Market ve eski Gökkuşağı yüzme havuzu tren yolu geçidine yapılan üst geçitlerde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, önümüzdeki günlerde Fen İşleri Müdürlüğünce bağlantı yollarının yapılarak sıcak asfalt serileceğini belirtti. Yakın zamanda her iki geçiş güzergâhının hizmete açılacağını söyleyen Başkan Çalışkan: “Karaman, belediyemizin projeleri ve kamu yatırımları ile birlikte her geçen gün daha modern bir yapıya kavuşuyor. Şehir içi araç ve yapılmakta olan Yüksek Hızlı Tren trafiğini daha güvenli bir hale getirecek olan üstgeçit çalışmasında artık son aşamaya gelindi. Yapım çalışmaları tamamlanmak üzere. Fen işleri ekiplerimiz bağlantı yollarını yapıp asfaltını serecek. Asfalt çalışması tamamlanır tamamlanmaz her iki üstgeçitte hemşerilerimizin hizmetine sunulacak” dedi.

04 May 2015 - 14:58 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi