"Yaşama Yol Ver"

Karaman İl Sağlık Müdürlüğü tarafından “Yaşama Yol Ver” kampanyası devam ettiriliyor.

"Yaşama Yol Ver"
"Yaşama Yol Ver"
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Karaman İl Sağlık Müdürlüğü tarafından “Yaşama Yol Ver” kampanyası devam ettiriliyor.

Karaman İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada;

''Sağlık Bakanlığı tarafından 112 acil çağrı hattının gereksiz aranmasının önlenmesi ve trafikte ambulansın geçiş önceliğine özen gösterilmesi konularında toplumsal farkındalığın artırılması amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından planlanan ve hayata geçirilen “Yaşama Yol Ver” kampanyası müdürlüğümüzce yürütülmektedir.

2015 Yılında uygulama başlanan ve ilimizde İl Sağlık Müdürlüğü sorumluluğunda yürütülen kampanya kapsamında İl Ambulans Servisi Başhekimliği tarafından birçok ilk ve ana okulunda ambulanslar minik yavrularımıza buluşturulmuş trafikte ambulansın önemi, gerekli durumlarda 112 nin nasıl aranılacağı ve nasıl konuşulacağı konusunda afiş, broşür ve videolar eşliğinde bilgiler verilmiştir. Ayrıca yıl içerisinde halkın yoğun olarak bulunduğu açık alan, alış veriş merkezi, hastane, fuar gibi yerlerde standlar kurulup halka yönelik bilgilendirici çalışmalar yapılmıştır.

Unutma ‘’AMBULANSA YOL VERMEK YAŞAMA YOL VERMEKTİR’’.

17 Şub 2017 - 10:59 - Sağlık

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi