Hızlı ve Öfkeli 7

Büyük bir hayran kitlesine sahip serinin yeni filmi, ilk üç günde tam 783 bin 692 kişi tarafından izlenerek, 9,026,965 TL’lik bir hasılata ulaştı.

Hızlı ve Öfkeli 7
Hızlı ve Öfkeli 7
Video için play'e tıklayın

Büyük bir hayran kitlesine sahip serinin yeni filmi, ilk üç günde tam 783 bin 692 kişi tarafından izlenerek, 9,026,965 TL’lik bir hasılata ulaştı.

Ölümüyle tüm dünyadaki hayranlarını büyük bir hüzne boğan Paul Walker’ı son kez izlediğimiz Hızlı ve Öfkeli 7, sadece iki günde (Cuma-Cumartesi), ülkemizde hem hasılata hem de kişi sayısına göre tüm zamanların en iyi hafta sonu yabancı film açılışını gerçekleştirerek tarihi bir rekora imza attı. Türkiye’de film ilk üç günde ise (Cuma, Cumartes, Pazar) 783 bin 692 seyirci rakamına ulaşarak 9.026.965 TL hasılat elde etti

Hızlı ve Öfkeli 7

Serinin hayranlarını ve aksiyon severleri sinemaya dolduran film, ülkemizde tüm zamanların hasılata göre en iyi açılış yapan ilk 5 filmi arasında yer alırken, kişi sayısına göre ise en iyi açılış yapan ilk 10 film arasında yer alıyor.

Hız üzerine kurulmuş, fenomen haline gelen film serisinin son halkası Hızlı ve Öfkeli 7’de Vin Diesel, Paul Walker ve Dwayne Johnson yeniden bir araya geldi. Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky ve Lucas Black’in de yeniden rol aldığı başarılı serinin bu bölümünde aksiyon yıldızı Jason Statham da yer alıyor.

10 Nis 2015 - 14:39 - Kültür & Sanat

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi