Beydili; Konuk'umuza Sahip Çıkalım

7 Haziran 2015 Genel Seçim sürecinde sürpriz bir şekilde Ak Parti’den Karaman Milletvekili aday adayı olan Emir Musa Beydili, Genel Merkez tarafından takdir edilerek Karaman 1.

7 Haziran 2015 Genel Seçim sürecinde sürpriz bir şekilde Ak Parti’den Karaman Milletvekili aday adayı olan Emir Musa Beydili, Genel Merkez tarafından takdir edilerek Karaman 1. Sıra Milletvekili Adayı gösterilen işadamı Recep Konuk’u gönülden desteklediğini açıkladı.

Adaylık sürecinin tamamlanmasının ardından geçtiğimiz hafta ortasında yapılan aday tanıtım töreninde partililerle buluşan Recep Konuk’u öncesinde tebrik eden Emir Musa Beydili, “Ülkemiz istikrarı, bütünlüğü adına önümüzdeki seçimle son derece kritik bir döneme giriyoruz. Bu süreçte hizmet yolunda bizlerin talip olduğu bu kutlu davada ve yolda artık adaylarımızla birlikte birlik ve dirlik içinde çalışma zamanıdır. Sayın Recep Konuk, her şeyden önce Karamanımız için bir velinimettir. Karamanımız, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı hizmetlerde bulunacağından hiçbir kuşkum yoktur. Görünen o ki, yakın bölgemizde kooperatif kurarak çiftçi ve üretici dayanışmasını başarıyla taçlandıran ve bunun ödülünü de kurulan dev tesislerle süsleyerek bölgemiz insanına ekmek kapısı açan Recep Konuk, Karaman’ın da bu yönde şimdiden gelecek hizmetlerine adeta ışık tutmaktadır.

“SAHİP ÇIKACAĞIZ”

“Adayımız sayın Recep Konuk Bey’e sahip çıkacağız”diyen Emir Musa Beydili, “Kendisini Ak Partimizin aday tanıtım toplantısında sayın Bakanımızın da katılımı ile partililerimizle birlikte dinledik. Gerçekten bölgemizi tanıdığı gibi Karaman’ımızı da tanıdığını beyan ederken yürekten ve samimi vurgular yaparak hayranlıkla izledim. Nitelikli bir toplumun gelişmesi için adımlar atılması gerektiğini ifade ederek “Biz hiç kimseyi ayırmayacağız”söylemi ile pekiştirmiştir. Bu anlamda yüreği seçim bölgesi Karaman için çarpan, “Konuğumuz”’u Karamanlılar olarak bizlerde kendisini yüreğimiz ve kalbimizle desteklemeliyiz. Karaman ve bölge insanı olarak ayrıştırmadan sahip çıkmalıyız. Böylece Ak Gönüllüler olarak, bir vatansever olarak, Karamanlılar olarak Recep Konuk’u bu süreçte gönülden desteklediğim gibi, şimdiden yürekten inandığım yapacağı hizmetlerin öncesinde aynı dili konuşan bir partinin neferi olarak bu kutlu yolumuzda, aydınlık geleceğimizin, gelişen Karaman’ınımızın büyüyen sevdamızın daim kalmasını Cenab’ıAllah’dan niyaz eder, şimdiden başarılar dilerim.”dedi.

20 Nis 2015 - 10:33 - Politika

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi