CHP 23 Nisan'ı Morcalı'da Kutladı

CHP Karaman Örgütü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Morcalı Köyü İlköğretim okulunun düzenlediği etkinliğe katılarak kutladı.

CHP 23 Nisan'ı Morcalı'da Kutladı
CHP 23 Nisan'ı Morcalı'da Kutladı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

CHP Karaman Örgütü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Morcalı Köyü İlköğretim okulunun düzenlediği etkinliğe katılarak kutladı.

Karaman Cumhuriyet Halk Partisi'nden yapılan açıklama;

''TBMM’nin açıldığı ve Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimiz olan çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı Merkeze bağlı Morcalı Köyü İlköğretim okulunun düzenlediği etkinlik ile kutladık.

Etkinliğe Milletvekili Adayımız Mustafa Cem Kağnıcı, İl Bilişim Sorumlumuz Şevket Varol, Gençlik Kolları İl Başkanımız Yusuf Baştuğ ve Gençlik Kolları üyelerimizle birlikte Morcalı Köyümüz de taşımalı olarak eğitim gören çocuklarımızın bu güzel günlerinde heyecanlarını paylaştık. Program öğrencilerimizin yapmış oldukları gösteriler ve sonrasın da pilav ikramı ile sona erdi. Emeği geçen muhtarlarımıza, öğretmenlerimize ve geleceğimiz olan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Milletvekili Adayımız Mustafa Cem Kağnıcı; Biz buraya çocuklarımızın bu güzel günlerinde yanlarında olmak ve heyecanlarını paylaşmak için geldik, 23 Nisan Ulusal egemenliğin millete verildiği hepimiz için önemli bir gün ve bayram. Çocuklarımız çok güzel hazırlıklar yapmışlar bizleri gururlandırdılar ve gelecek için umutlandırdılar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.''

23 Nis 2015 - 13:18 - Politika

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi