Çiftçi; Hani Yerli Uçağımız Nerede?

Saadet Partisi Karaman Milletvekili adayları Karaman’ı gezmeye , hemşerilerini dinlemeye ve çözüm yollarını anlatmaya devam ediyorlar.

Çiftçi; Hani Yerli Uçağımız Nerede?
Çiftçi; Hani Yerli Uçağımız Nerede?
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Saadet Partisi Karaman Milletvekili adayları Karaman’ı gezmeye , hemşerilerini dinlemeye ve çözüm yollarını anlatmaya devam ediyorlar.

Karaman’ı karış karış gezdiklerini ve vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini anlattıklarını belirten Saadet Partisi Karaman 1. Sıra Milletvekili adayı Ali Çiftçi, iktidarın yaptığı reklamlarla vatandaşları yanlış bilgilendirdiğini söyledi.

2011 ve 2015 seçimlerinde iktidarın hazırladığı reklam afişlerini seçmene gösteren Ali Çiftçi şunları söyledi. “İktidar Partisi 2011 genel seçimlerinde yanında o dönem Başbakan olan şimdiki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın resminin bulunduğu afişte “Yerli Uçağımız Göklerde” diye reklam yapmıştı. Bu söylemle oy toplamıştı. Aradan 4 yıl geçti ve yine bir genel seçim arifesindeyiz. Bakıyoruz yine aynı konu ile ilgili bir reklam. Bu sefer bakıyorsunuz reklam afişine ve şöyle yazıyor.”Yerli Uçağımızı Üretiyoruz” O zaman şöyle bir sonuç çıkıyor. 2011’de göklerde olan uçak yerli değil, vatandaşa yalan söylediklerini kendileri ifşa ediyorlar. Madem 2011’de yerli uçağımız göklerdeydi niçin Cumhurbaşkanlığı için 410 Milyon Lira ödeyerek uçak alıyoruz. İktidar böyle boş vaatlerle vatandaşı kandırmaya devam ediyor.  Bakıyorsunuz bunun gibi reklam afişlerinde doğru olmayan bir sürü şeyler yazılıyor. “500 Milyar Dolar İhracat “gibi. Ama ihracatımız 150Milyar Dolar. 150 Milyar Dolar Nere, 500 Milyar Dolar Nere. İhracat rakamlarını reklam eden iktidarımız neden ithalat rakamlarından hiç bahsetmiyor. Millete yalan söyleyerek ve insanları aldatarak iyi bir yönetim olmaz. Bir ülkeyi yönetirken hem aldanmayacaksınız hem de insanları aldatmayacaksınız.”

29 May 2015 - 14:07 - Politika

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi