MHP Heyeti Karamandan.com'u Ziyaret Etti

MHP MYK Üyesi Yrd.

MHP Heyeti Karamandan.com'u Ziyaret Etti
MHP Heyeti Karamandan.com'u Ziyaret Etti
+2
Haber albümü için resme tıklayın

MHP MYK Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Güler, Mehmet Ali Demir, Celal Arslan, Cahit Cenk ve partililerden oluşan MHP'li heyet Karamandan.com'u ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MHP MYK Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Güler haftanın 3 günü Karaman'da bulunarak, seçim çalışmalarına yardımcı olduğunu ifade etti. Bu seçimlerde MHP'nin hem genelde hem de yerelde farklı bir seçim stratejisi uyguladığını söyleyen Güler hedeflerinin Karaman'da milletvekili çıkarmak olduğunu söyledi. Güler; "Karaman'da iki güzel adayımız var. Mehmet Ural ve Mehmet Alagöz. Her ikiside gayet iyi yetişmiş hem kişisel olarak hem de siyasi olarak yeterli insanlar. Karaman halkının teveccüh göstereceğini düşünüyoruz."dedi.

Dr. Ali Güler aynı zamanda Karamandan.com köşe yazarlarından olduğu için ve tarihçi olması hasebiyle güzel bir sohbet ortamında geçen görüşmede Karaman kültür ve turizmi konularına da değindi.

23 Nis 2015 - 11:36 - Politika

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi