Recep Konuk'a Ödül

Kristal Lale’de Yönetim Ödülü Recep Konuk’un oldu.

Recep Konuk'a Ödül
Recep Konuk'a Ödül
Haber albümü için resme tıklayın

Kristal Lale’de Yönetim Ödülü Recep Konuk’un oldu.

Gelenekselleşen Kristal Lale Ödülleri’nde gençlere örnek olan isimler ödüllendiriliyor. 12 farklı sosyal bilimler alanı ve onur ödülünün yer aldığı kategorilerin kazananları, öğrencilerin oylarıyla belirleniyor. Bu yılki Kristal Lale Ödülleri’nde Yönetim dalında gençlerin örnek olarak seçtiği isim Recep Konuk oldu.

2005 yılından itibaren düzenlenen Kristal Lale Ödülleri,  Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından sosyal bilimler alanında örnek olan isimleri belirlemeye devam ediyor. AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, başarılı ve örnek teşkil eden çalışmalarıyla gençler tarafından Yönetim kategorisinde yılın örnek ismi olarak ödüllendirildi.

Ödülle ilgili düşüncelerini paylaşan Recep Konuk, “Geleceğimizin teminatı olan gençler tarafından örnek bir isim olarak görülmenin değeri paha biçilemez. Bu ödüle layık gördükleri için geleceğin sosyal bilimcilerine can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Gençlere örnek teşkil edecek çalışmalara imza atmanın, her başarılı yöneticinin gözetmesi gereken bir öncelik olduğuna inanıyorum. Ülke çapındaki tüm liselere örnek teşkil edecek öncü çalışmalara imza atan Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi’ni de 10 yılı aşkın süredir böylesi başarılı bir organizasyonu gerçekleştirdiği için tebrik ediyorum.” 

4 Mayıs’ta Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi’nde düzenlenen ödül töreninde Recep Konuk adına verilen ödülü Anadolu Birlik Holding Satış ve Pazarlama Grup Başkanı Haluk Bilal Yıldız aldı.

05 May 2016 - 13:51 - Politika

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi