Saadet Partisi Ayrancı köylerini Ziyaret Etti

Saadet Partisi Karaman Milletvekili Adayları Ali Çiftçi ve Hüseyin Çoban Ayrancı Köylerini ziyaret ettiler.

Saadet Partisi Ayrancı köylerini Ziyaret Etti
Saadet Partisi Ayrancı köylerini Ziyaret Etti
+7
Haber albümü için resme tıklayın

Saadet Partisi Karaman Milletvekili Adayları Ali Çiftçi ve Hüseyin Çoban Ayrancı Köylerini ziyaret ettiler.

Saadet Partisi Karaman Milletvekili Adayları Ali Çiftçi ve Hüseyin Çoban görüşmeler esnasında birçok kişi, Ayrancı topraklarının büyük miktarda yabancılara satıldığını söylediler.

Saadet Partisi Karaman Milletvekilleri Ali Çiftçi ve Hüseyin Çoban yaptıkları açıklamada;  “Eskiden yabancıların toprak sahip olabilme şartlarından bir tanesi, karşılıklı mütekabiliyet esasına bağlıydı. Yani, yabancılar bizim memleketimizde ne kadar toprağa sahipse, biz de onların ülkesinde o kadar toprağa sahip olurduk. Mevcut hükümet tarafından bu şart ortadan kaldırılmıştır.

Kaldırılmasıyla, toprak satışının önü açılmıştır. Maalesef savaşarak memleketimizi işgal edemeyeceklerini bildikleri için tek bir kurşun atmadan bu yolla işgal etme yoluna gidiyorlar. Vakti zamanında hükümetin meşhur yetkili kişisi toprak satışına ‘sırtlarına alıp götürecek değiller ya’ demiştir.

Sırtlarına alıp götürmek için toprak almıyorlar. Memleketimizi işgal etmek, yerleşmek ve memleket insanını esir alıp, daha fazla köleleştirmek için toprak satın alıyorlar. 
Bu kötü gidişata dur diyebilecek olan Saadet Partisi’dir. Saadet Partisinin 81 vilayete kalkındıracak büyük, ileri, yüksek teknolojili, üretim seferberliğini sağlayacak kapasitede projeleri vardır.

 Onun için Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi arasında kurulan Milli İttifakın adayları olarak sizlerin oylarına talibiz” dediler.

24 Nis 2015 - 12:39 - Politika

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi