Saadet Partisi Seçim Gezileri

Saadet Partisi Karaman Milletvekili Adayı Kılbasanda yağmur duasında katıldı.

Saadet Partisi Seçim Gezileri
Haber albümü için resme tıklayın

Saadet Partisi Karaman Milletvekili Adayı Kılbasanda yağmur duasında katıldı. Yol üzerinde köylere de uğrayan Çiftçi, Göztepe Köyü’nde bir vatandaşla sohbet etti.

Tarlaya gitmek üzere hazırlık yapan vatandaş, Saadet Milletvekili Adayı Ali Çiftçi’nin mevcut durum ve gidişatı sorması üzerine; Vatandaş; “Merhum Erbakan Başbakanken traktördeki varili mazot doldurmak için kullanırdık. Mazotu varillerle;  varil-varil alırdık. Şimdi ise şu elimdeki bidonu dolduramıyoruz. Traktörün deposu yarım, bitince nasıl dolduracağımızı düşünür olduk” dedi.
Saadet Partisi Karaman Milletvekili Adayı Ali Çiftçi, “Mevcut iktidar, işbaşına geçmeden önce, 1.620 kg buğdaya = 1 litre mazot alınabilir iken… Şimdi ise 6-7 kg buğdaya = 1 litre mazot alınabilir oldu.

Biz iktidara geldiğimizde Çiftçimize ucuz mavi mazot projemiz var. Böylece üretimi destekleyeceğiz. Mevcut durumda olduğu gibi üretimi baltalamayacağız ve çiftçimizi öldürmeyeceğiz.

İktidar, “Diğerleri konuşur, Ak P. yapar” diye bir slogan geliştirmiş. Yaptıkları iyi şeyler var, inkar etmemek gerekir. Yapılan işlerin büyük bir bölümü tersinedir. Çiftçiye ucuz, cazip mazot verilmesi gerekirken, tersine yatlara gemiciklere verilmektedir. Yaptık dedikleri işler gerçekte böyledir…” dedi.    

04 May 2015 - 16:15 - Politika

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi