Karamanlı Bisikletçilerden Muhteşem Performans

Türkiye’de bir marka haline gelen ve katıldıkları her yarışta adından söz ettiren Karamanlı bisikletçiler, 2016 yılında yakaladıkları muhteşem istatistikle göze çarptı.

Karamanlı Bisikletçilerden Muhteşem Performans
Karamanlı Bisikletçilerden Muhteşem Performans
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye’de bir marka haline gelen ve katıldıkları her yarışta adından söz ettiren Karamanlı bisikletçiler, 2016 yılında yakaladıkları muhteşem istatistikle göze çarptı.

2016 sezonuna muhteşem bir başlangıç yapan Karamanlı bisikletçiler elde ettikleri ulusal ve uluslararası derecelerle tarih yazmaya devam ediyor. Milli takım bisiklet antrenörü Barış Ünlü eşliğinde çalışmalarına devam eden Karamanlı bisikletçiler, 2016 yılı içerisinde katıldıkları ulusal ve uluslararası yarışlarda kendi rekorlarını kırarak toplamda 73 madalyanın sahibi oldu.

Madalya Avcıları

Katıldıkları yarışlarda madalyaların abonesi haline gelen Karamanlı bisikletçiler Kastamonu’da düzenlenen Türkiye 4. Ayak Puanlı Yol Bisikleti Yarışlarında 3 altın, 3 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplamda 7 madalya alarak madalya sayısını 59’a çıkarmıştı. Son olarak Antalya’nın Serik ilçesinde düzenlenen Türkiye Bisiklet Şampiyonası'nın 6'ncı Ayak Final Yarışları ve Edirne’de düzenlenen Yol Bisikleti Balkan Şampiyonasına katılan Karamanlı bisikletçiler elde ettikleri derecelerle madalya sayısını 73’e çıkardı.
Sporcular arasında madalya dağılımı ise; Barış Ünlü (1 birincilik), Hakan Güçlü Yazman (1 üçüncülük), Selçuk Keskin (1 ikincilik), Mesut Tekin (1 ikincilik), Büşra Kızıl (1 birincilik), Aybike Ünlü (2 birincilik, 1 üçüncülük), İrem Ceren Akan (4 ikincilik, 4 üçüncülük), Kader Şahin (2 birincilik, 5 ikincilik, 4 üçüncülük), Semra Yetiş (6 birincilik, 4 ikincilik, 2 üçüncülük), Selver Sezer (3 birincilik, 9 ikincilik, 3 üçüncülük), Fatma Sezer (11 birincilik, 6 ikincilik, 2 üçüncülük). Toplamda 26 birincilik, 30 ikincilik ve 17 üçüncülük.

Şampiyonluk Yakışıyor

Başarı grafikleri her geçen gün artan Ünlü’nün öğrencileri 2016 yılı içerisinde MTB Maraton Türkiye Şampiyonluğu, Okullararası Zamana Karşı Türkiye Şampiyonluğu, Zamana Karşı Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonluğu, Yol Yarışı Türkiye Şampiyonluğu, Zamana Karşı Balkan Şampiyonluğu ve Yol Yarışı Balkan Şampiyonluğu olmak üzere toplamda 6 şampiyonluk alarak başarılarını taçlandırmasını bildi.

Hedef 2017 Avrupa Şampiyonası ve 2020 Olimpiyatları

Hedeflerinin 2017 Avrupa Şampiyonası ve 2020 Olimpiyatları olduğunu belirten milli takım bisiklet antrenörü Barış Ünlü,” Sporcularımız ayda 28 gün antrenman yaparak yılda ortalama 25.000 km yol katediyor. Okul hayatı ile spor hayatlarını bir arada başarı ile yürüten sporcularımız 3 ay gibi bir süre içerisinde atletizm ve kondisyon çalışması yaparak, beslenme ve dinlenmelerine büyük özen gösteriyorlar. 2016 sezonunun bitmesine karşı, 30 Eylül 2016 tarihinde kondisyon çalışmaları ile yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan sporcularımızda hedef 2017 Avrupa Şampiyonası ve 2020 Olimpiyatları” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık:” Sporcularımızla gurur duyuyoruz”

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, 2016 sezonunda Karaman bisiklet takımı sporcularının performansından dolayı gurur duyduklarını belirtirken,” Sporcularımız ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için büyük çaba harcadı ve ülkemiz, bayrağımız adına uluslararası arenada büyük mücadele verdi. Sonuç olarak ise muhteşem bir istatistik gün yüzüne çıktı. Azim ve hedefler doğrultusunda hiçbir engelin olamayacağını ve başarının tesadüf olmadığını bir kez daha gösterdiler. Bizlere yaşattıkları heyecan ve sevinçten dolayı tüm ekibimize teşekkür ediyorum” dedi.

29 Eyl 2016 - 09:53 - Spor

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi