Potanın Yıldızlar Yaz Spor Okullarında Yetişiyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından İl Spor Merkezleri kapsamında açılan basketbol yaz spor okulları yoğun ilgi görüyor.

Potanın Yıldızlar Yaz Spor Okullarında Yetişiyor
Potanın Yıldızlar Yaz Spor Okullarında Yetişiyor
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından İl Spor Merkezleri kapsamında açılan basketbol yaz spor okulları yoğun ilgi görüyor.

Okulların tatile girmesiyle birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından toplam 21 farklı spor branşında açılan il spor merkezleri öğrencilerin gözdesi olmaya devam ediyor. Basketbol antrenörleri Yasemin Karabağ ve Aydın Çertel eşliğine Kazım Karabekir Spor Salonu’nda devam antrenmanlarda toplam 250 öğrenci eğitim görüyor.

Hafta içi Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere toplam dört grupta gerçekleştirilen çalışmalarda sporcuların yaşları, fiziki yapıları ve gelişim seviyelerine göre antrenman programları uygulanıyor.

Çalışmaların coşkulu bir şekilde devam ettiğini belirten Karabağ,” İl Spor Merkezimize kayıt yaptırarak çalışmalara katılan çocuklarımıza öncelikle spor alışkanlığı kazandırmak ve sporu yaşam biçimi olarak görmelerini sağlıyoruz. Antrenmanlar çocuklarımızın fiziki yapıları, yaşları ve seviyelerine uygun olarak hazırlanıyor.

Üç aylık bir eğitim periyodunun ardından basketbol branşına yeteneği olan öğrencilerimiz lisanslanarak kulüplerimiz bünyesinde eğitimlerine devam etmelerini sağlıyoruz. Diğer öğrencilerimizi ise, yetenekleri doğrultusunda farklı spor branşlarına yönlendiriyoruz. Amacımız, çocuklarımızın spordan kopmadan yeteneğine ve beceresine spor yaşantısına devam etmeleri sağlamak” diye konuştu.

26 Tem 2016 - 16:57 - Spor

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi