Uçuruma uçan minibüsü köylüler kurtardı

Karaman'da meydana gelen feci kazada metrelerce yükseklikten uçuruma uçan aracı köylüler el birliği ile çıkarmayı başardı.

Uçuruma uçan minibüsü köylüler kurtardı
Uçuruma uçan minibüsü köylüler kurtardı
+2
Video için play'e tıklayın

Karaman'da meydana gelen feci kazada metrelerce yükseklikten uçuruma uçan aracı köylüler el birliği ile çıkarmayı başardı. 1 kişi yaralı olarak kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Karaman'ın Ayrancı ilçesine bağlı Çat köyünde meydana geldi.

Sürücüsü Zeki K.'nin direksiyon hakimiyetini kaybettiği 42 FC 835 plakalı minibüs büyük taşlarla dolu ve metrelerce yükseklikteki şarampole yuvarlandı.

Kazada 1 kişi yaralanırken kazaya şahit olan Çat köyü sakinlerinin imece usulü minibüsü kurtarma çalışmaları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Köylüler halatların yardımıyla kazalı aracı bulundukları yerden çıkarttı. Bu anlar ise cep telefonları tarafından böyle görüntülendi.

Köylünün el birliği ile kazazedenin yardımına koşması büyük takdir topladı.

Yaralı Zeki K.’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

12 Eki 2020 - 08:35 - Asayiş

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi