Karaman'ın sağlık çalışanlarına 1 kamyon hediye gönderildi

Karaman OSB Müdürlüğü, Karaman'da görev yapan sağlık çalışanlarına bir kamyon dolusu hediye gönderdi.

Karaman'ın sağlık çalışanlarına 1 kamyon hediye gönderildi
Karaman'ın sağlık çalışanlarına 1 kamyon hediye gönderildi
+4
Video için play'e tıklayın

Karaman OSB Müdürlüğü, Karaman'da görev yapan sağlık çalışanlarına bir kamyon dolusu hediye gönderdi.

Geçtiğimiz günlerde pandemi süreciyle birlikte eğitim hayatına destek sağlamak amacıyla harekete geçen Karaman Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, "çorbada bizim de tuzumuz olsun" diyerek, öğrencilerin kullanması için 400 adet tablet hediye etmişti. Bugün ise, Karaman'da çalışan sağlık görevlilerine, organizede faaliyet gösteren firmaların ürünlerinin bulunduğu bir kamyon dolusu hediye gönderdi.

Yaşadığımız anormal dönemde bütün fedakarlıkları ile insanlık adına çalışan sağlık personellerine Karaman OSB Müdürlüğünden büyük jest geldi.

OSB Başkanı Kemal Boynukalın, OSB Müdürü Yasin Ünüvar, Yönetim Kurulu Üyesi Esat Şen ve Ahmet Kapar'dan oluşan heyet, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmaların katkılarıyla hazırlanan bisküvi, çikolata, kek ve benzeri ürünlerin yer aldığı bir kamyon dolusu hediye kutularını sağlık çalışanlarına gönderdi.

Karaman OSB'de faaliyet gösteren firmaların ürünleriyle temin edilen kamyonu göndermek üzere gelen OSB Başkanı Kemal Boynukalın, "Sağlık çalışanlarımızı anımsamak, onlarla beraber olduğumuzu hissettirmek için bu küçük hediyeyi onlarla paylaşmak istedik. Onlara bu vesile ile selam ve sevgilerimizi iletiyoruz. Onlara bol bol dua ediyor, teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

Hediyeleri teslim almak üzere gelen Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Yılmaz ise, "Bu zor günlerde bizlere desteğinizi hissettirdiğiniz için tüm sağlık çalışanlarımız adına teşekkür ediyoruz." diyerek hediyeleri kabul etti.

28 Eki 2020 - 14:06 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi