Karaman'da çekilecek diziye destek gerekiyor

Karaman'da çekilecek yeni dizinin bir milyon izlenmesi bekleniyor.

Karaman'da çekilecek diziye destek gerekiyor
Karaman'da çekilecek diziye destek gerekiyor
Video için play'e tıklayın

Karaman'da çekilecek yeni dizinin bir milyon izlenmesi bekleniyor.

Karamanlı Yönetmen Senarist Ferdi Şah ile Karaman'da çekeceği Kenzi Sokağı Cinayetleri adlı diziyi konuştuk. Şu ana kadar Karaman'da yapılmış en büyük prodüksiyon olma özelliği taşıyan proje tamamen yerel imkanlarla ortaya çıkarılacak.

DESTEK LAZIM

8 Bölüm olarak dijital platformlarda yayınlanacak olan dizi film projesinin hayata geçebilmesi için destek gerekiyor. Karaman Valiliği, Karaman Belediyesi ve Kültür Müdürlüğü başta olmak üzere şehrimizin işadamlarına çağrıda bulunan Ferdi Şah bu projeye maddi manevi destek verebilecek olanlara şimdiden teşekkür etti.

18 Eyl 2020 - 13:50 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi