Kayıp genç bulundu: bakın neredeymiş

Karaman’da 20 gündür haber alınamayan genç bulundu? Bakın neredeymiş? İşte detaylar.

Karaman’da 20 gündür haber alınamayan genç bulundu? Bakın neredeymiş? İşte detaylar.

Karaman’ın Sarıveliler ilçesinden olan 16 yaşındaki Ali Akgül, İstanbul’a aşçılık kursu için gitmiş ve 20 gündür kendisinden haber alınamamıştı.

Sarıvelilerin Dumlugöze köyü nüfusuna kayıtlı Ali Akgül'ün İstanbul Esenlede oturduğu ailesinin 20 gündür haber alınamadığı için kayıp ilanı verilmişti.

16 yaşındaki genç bulundu

Bu sabah haberlerimizde de yer verdiğimiz ve kayıp olduğu belirtilen Ali Akgül’ün telefonu bozuk olduğu için yakınlarına ve ailense ulaşamadığı öğrenildi.

Karaman Dernekleri Federasyonu tarafından da aranan Ali Akgül, bulundu.

Telefonu bozuk olduğu için 20 gündür ailesine ulaşamadığı ifade edilen Ali Akgül’ün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Karaman dernekleri Federasyonu ndan yapılan açıklamada, “kendisinden 20 gündür haber alınamayan hemşerimiz Ali Akgül için Federasyon olarak yaptığımız girişimler neticesinde kendisi ile görüşme yapıldı. Sağlık durumu iyi” denili.

Akgül’ün telefonu bozuk olduğu için 20 gündür ailesi ve yakınlarıyla iletişime geçemediği ifade edildi.

02 May 2020 - 21:50 Karaman/ Sariveliler- Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.137.288 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi