Sessiz Kaldık, Hedefimizden Asla Sapmadık

Belediyespor Klübü Yönetim Kurulu TFF'nin Süper Lig, 1.

Belediyespor Klübü Yönetim Kurulu TFF'nin Süper Lig, 1. 2.  ve 3. Liglerin kaldığı yerden devam etmesi kararı hakkında basın açıklaması yaptı.

İşte O Açıklama;

"Liglerin Covit19 salgını nedeni ile verilen ara sonrası, TFF'nin Süper Lig, 1. 2.  ve 3. Liglerin kaldığı yerden devam etmesi kararının ardından gözler Amatör Ligler, özellikle İlimiz temsilcisi Karaman Belediyespor'un da içerisinde yer aldığı Bölgesel Amatör Ligi ile ilgili alınacak karara çevrilmiş durumda.

KARAMAN BELEDİYESPOR 3. LİGİN EN GÜÇLÜ ADAYIDIR

Liglere verilen arada, grubumuzda lider takım ile aramızda 3, 2. takımla 1 puan farka rağmen Karaman Belediyespor kalan 4 maçta en iyi/avantajlı fikstüre sahip, inandığı ve koyduğu şampiyonluk hedefine en yakın takım konumundadır.

Son zamanlarda BAL Ligi ile ilgili Spor kamuoyunda bazı kulüp yöneticilerinin yaptıkları açıklamalar ve yaptıkları lobi faaliyetleri ile gündem oluşturmaya çalışırken Karaman Belediyesopr Yöneticilerinin sessiz kalmaları bazı platformlarda eleştirilere neden olmuş ve  sanki Karaman Belediyespor Yöneticilerinin 3. Lige çıkmak istemiyormuş gibi bir algı oluşturulmaya çalışılmıştır.

Bu noktada Kulüp Yönetimi olarak kamuoyunu bilgilendirmek ve sessiz kalışımızın nedenlerini paylaşmak istedik.

Liglerin ara verilmesi ile yaşanabilecek gelişmelerle ilgili hem grubumuzda hem de diğer gruplardaki bizimle aynı durumdaki takım yöneticileri ile sürekli irtibat halinde olduk ve gelişmeler karşısında A-B ve C planlarımızı oluşturduk.

Yönetimde görevlendirilen arkadaşlarımız kulübümüz menfaati doğrultusunda başta Ankara ve İstanbul olmak üzere aynı zamanda TFF ilede sürekli irtibat halinde olundu ve halende irtibatlarımız devam etmektedir.

Sessiz kaldık ancak hedefimizden asla sapmadık.

Sezon başından buyana her türlü olumsuz şartlara rağmen her maçımızda bizlerle birlikte heyecanımıza ortak olan, lig başında gösterdiği şampiyonluk hedefi için bizlere her türlü desteği veren Belediye Başkanımıza, destekleri ile sahadaki 12. gücümüz vefakar taraftarımıza teşekkür ederiz.

Aynı zamanda takımımıza destek veren şehrimizin tüm dinamiklerine, siyasetçilere ve değişik yerlerdeki Karamanlı değerli bürokratlarımıza da teşekkür ediyoruz.

Son olarak, Karaman Belediyespor bu sezon ortaya koyduğu futbol ile Teknik heyeti, futbolcuları, Yöneticileri ve taraftarları ile 3. Ligin en güçlü adayı olmuş ve şampiyonluk hedefinden asla kopmamış ve bu yolda gerekeni sessiz ama vakur bir şekilde yürütmektedir.

İnançla hedefimize emin adımlarla yürüyoruz ve bizlere inanan ve güvenen herkesin de güvenine layık olmak için elimizden gelenin çok daha fazlasını ortaya koyuyoruz bundan  kimsenin şüphesi olmasın.

Saygılarımızla"dedi.

27 Haz 2020 - 21:12 - Spor

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi